See you @R Port!

Beachclub R Port

Jouw gelegenheid op het strand vieren? Doen! Trommel je familie, vrienden of collega’s bij elkaar en geniet met zijn allen bij R Port in onze exclusieve lodge en/of main met binnenplaats.  

R Port - Hoek van Holland - Aan De Nieuwe Waterweg

Laat ze maar eens zien wat gezelligheid is. Ons terras heeft uitzicht over de Port van Rotterdam en het Hoekse strand. Geniet van een alcoholische versnapering terwijl de reusachtige Evergreen zijn weg baant door De Nieuwe Waterweg.

De lodge is onze exclusieve feestelijke ruimte met sfeerhaard en uitzicht op zee. Deze ruimte biedt plaats tot 70 personen en leent zich los of in combinatie met onze main perfect voor een bruisend bedrijfsfeest met volop drankjes, heerlijke hapjes en opzwepende muziek van een DJ of band.

Onze main heeft plaats voor circa 200 personen en beschikt over een grote dansvloer en een ruwe containerbar als eyecatcher.

Bij warm weer of bij 200+ personen richten wij ons terras, grenzend aan de lodge en main, in tot een feestelijke buitenruimte. Naast dat je bij ons kunt dansen, lachen, kletsen, borrelen en dineren is deze buitenruimte ook ideaal voor een zomerse óf juist winterse BBQ.