De afgelopen periode heeft KHN overleg gevoerd met de verschillende ministeries om samen te komen tot een verantwoorde opening. Horecaondernemers krijgen nu langzaam de verwachte ruimte om hun onderneming weer op te starten. Wel gelden er de komende periode beperkte voorwaarden:

Dechi Beach zal de Corona-regels zichtbaar ophangen binnen & buiten.
Met mooi weer zal er buiten een gastheer of gastvrouw staan die je naar een tafeltje brengt, zodat je op 1,5 meter afstand van andere gasten kan zitten. Bestellen kan met je telefoon via een QR code, maar kan ook bij onze bediening die de bestelling op gepaste afstand opneemt.
Binnen hebben wij 2 ruimten beschikbaar waar er maximaal 2×30 personen kunnen zitten. Wil je zeker zijn van een plekje binnen, reserveer telefonisch 0174-385446 (dit kan ook 5 minuten van te voren) of mail naar info@dechibeach.nl.
Ben je lekker aan het wandelen op het strand en heb je ineens zin in een bakkie of iets anders, dan kan je gewoon terecht op ons terras zonder reservering en met minder weer kan je ook binnen terecht. Wacht even bij de deur en je wordt opgevangen door onze gastheer/gastvrouw deze zal een triage-gesprek met je voeren en een tafeltje toewijzen.

21 mei 2020 bijgewerkt – voor ons is dit ook allemaal nieuw, dus de regels kunnen aangepast of aangevuld worden.