Vergaderen bij R Port

De concentratie van een fruitvlieg tijdens vergaderingen op kantoor? Dat snappen wij maar al te goed. Wat dacht je van vergaderen aan het strand in Hoek van Holland, met een waanzinnig uitzicht op de Noordzee en monding van de Nieuwe Waterweg? Weer of geen weer, bij ons is het altijd gezellig! Laat de frisse zeewind je tot nieuwe inzichten brengen en geef ruimte aan creativiteit met je voeten in het zand. Of je nou met een groot of klein vergader gezelschap bent, er is voor iedereen plek. Je energie en concentratie waren nog nooit zó lekker in balans.

Meer dan 35 personen? Of wil je meer weten? Mail je wensen naar hello@rport.nl, dan bespreken we de mogelijkheden.

minimaal 2 uur

vanaf €4.50

vanaf 10 personen

Vergaderen op het strand

Vergaderruimtes

 • Vergaderen in onze sfeervolle lodge

  De lodge is onze exclusieve en besloten vergaderruimte met sfeerhaard en uitzicht op zee. Deze ruimte biedt plaats tot 35 personen (zitplaatsen) en is ideaal voor vergaderingen of brainstormsessies op het strand. Er staat een beamer klaar en er kan gebruik worden gemaakt van een geluidsinstallatie, microfoon en flipover.

 • Vergaderen op ons binnenterras

  Bij warm weer kunnen wij ons overdekte binnenterras, grenzend aan de lodge, inrichten tot een heerlijke vergaderruimte. Naast vergaderen is deze rustgevende afgeschermde binnenplaats ook ideaal voor lezingen of andere zakelijke evenementen.

Vergadering uitbreiden?

Vergaderen beachclub

Extra's

 • Beamer met scherm

  Met VGA en HDMI aansluiting

 • Flipover Quantore

  Met flipover vellen, stiften, tape en een schaar

 • Notitieblokken

  Met pennen