Trouw arrangementen

Hebben jullie trouwplannen? Dechi Beach is een officiële trouwlocatie. Je kan bij ons terecht voor de ceremonie, receptie, borrel, diner en een feestavond

Aan de hand van een persoonlijk gesprek maken wij een offerte voor jullie bruiloft. Bel 0174-385446 of mail naar trouwen@dechibeach.nl voor een afspraak.

Dechi Beach is 7 dagen in de week geopend, hierdoor kan je altijd een kijkje komen nemen, helaas kunnen wij niet zonder afspraak jullie bruiloft bespreken. 

Handige weetjes

Het zijn indicatieprijzen

  • Ceremonie - Onder het prieel of op het terras € 475,00

    Inclusief witte trouwstoeltjes (max 100 stuks), bruidspaar stoelen, een spreekgestoelte, microfoon & geluidsinstallatie. Exclusief decoratie.

  • Ceremonie - Met de voeten in het zand € 750,00

    Inclusief witte trouwstoeltjes (max 100 stuks), bruidspaar stoelen, een spreekgestoelte, microfoon & geluidsinstallatie. Exclusief decoratie.

  • Bruidstaart & proosten met Prosecco € 15,50 p.p.

    Bruidstaart van Banketbakkerij van Aalst in 's Gravenzande.

Toegankelijk

Dechi Beach is voor minder validen ook goed toegankelijk, we hebben geen hoge drempels of trappen. Parkeren is mogelijk tot bij de deur. Invalidetoilet met voorzieningen is aanwezig.

Aantal personen

Je kan bij ons terecht vanaf 10 personen tot en met 200 personen.

Beschikbaar

Het is mogelijk om het gehele paviljoen voor jullie bruiloft beschikbaar te hebben, hiervoor hanteren wij een omzetgarantie.

Eigen catering

Het is niet mogelijk om ons paviljoen los af te huren. We werken met onze eigen keukenteam of we werken samen met BGE expert: Leonard Elenbaas, van Pure Passie on Tour.

Muziek

Wij werken samen met verschillende huisDJ’s en hebben suggesties voor bands of andere artiesten. Het is mogelijk om zelf jullie muziek te regelen, hiervoor rekenen wij geen extra kosten.

Bruidstaart

Wij werken samen met banketbakkerij van Aalst uit ‘s-Gravenzande. Het is mogelijk om zelf jullie bruidstaart te verzorgen, hiervoor rekenen wij bordengeld a € 2,95 p.p.