Trouwen bij R Port

Van jullie trouwdag écht een onvergetelijke dag maken? R Port is een officiële trouwlocatie waar je terecht kunt voor de ceremonie, receptie, borrel, het huwelijksdiner en de feestavond. Trouwen onder onze pergola met je voeten in het zand en genieten van de ondergaande zon met een ring om je vinger. Eerlijk waar, beter wordt het niet!

Please say yes!

De lodge is onze exclusieve feestelijke ruimte met sfeerhaard en uitzicht op zee. Deze ruimte biedt plaats tot circa 70 personen en leent zich los of in combinatie met onze main perfect voor een bruisend huwelijksfeest met volop drankjes, heerlijke hapjes en opzwepende muziek van een DJ of band. Onze main heeft plaats voor circa 200+ personen en beschikt over een grote dansvloer en een ruwe containerbar als eyecatcher.

 • Huwelijksdiner

  Het huwelijksdiner kan bestaan uit een speciaal trouwmenu, bestaande uit drie gangen. De gerechten zijn afhankelijk van het seizoen en de huidige menukaart. Gaat jullie voorkeur uit naar een BBQ of diner in buffetvorm? Dat kan natuurlijk ook! Tijdens een persoonlijk gesprek maken we graag een wandeling door jullie wensen en bekijken we de overige mogelijkheden.

 • DJ, band, licht en geluid

  Wij kunnen een DJ, band en een licht- en geluidssysteem voor jullie regelen op deze prachtige dag. Doen jullie dit liever zelf? Helemaal goed 🙂

 • Trouwdecoratie

  Een bruiloft zien wij als iets heel persoonlijks en speciaals. Om ervoor te zorgen dat deze onvergetelijke dag perfect aansluit op jullie wensen, zijn jullie vrij om dit via een eigen externe partij te regelen.

 • Tarieven

  R Port is te boeken voor zowel een klein als groot gezelschap. Graag werken wij de trouwplannen en ideeën verder samen met jullie uit tijdens een persoonlijk gesprek.