Jouw feestje vieren bij R Port?

Het strand in Hoek van Holland heeft zoveel te bieden. En wij ook. Aan jou. Fijn hè. Of je nou de mooiste dag van je leven viert, een hele hoop nota’s doorneemt, wil dansen omdat je een jaar erbij hebt mogen tellen, wacht op de komst van een kleine of omdat je je collega’s wilt bedanken voor hun inzet. Maak van elke dag wat moois. We zien je in R Port!

minimaal 2 uur

vanaf 6 personen

Borrel Strand Hoek van Holland

Bedrijfsfeest op het strand

Na het vergaderen en/of een strandactiviteit de dag afsluiten met een borrel? Goed idee! Stuur jouw wensen naar ons door via hello@rport.nl en we maken een offerte op maat.

 • Strandactiviteit

  Ben je met je bedrijfsuitje nooit verder gekomen dan een potje voetgolf terwijl je voeten wegdreven in zompig gras en koeienmest? Dan is het tijd voor wat nieuws. Wij werken samen met een professioneel evenementenbureau en bieden je verschillende strandactiviteiten, binnen activiteiten én teambuilding activiteiten: sportief of creatief. Net wat je wilt.

 • Vergaderen

  De concentratie van een fruitvlieg tijdens vergaderingen op kantoor? Dat snappen wij maar al te goed. Wat dacht je van vergaderen aan het strand in Hoek van Holland. Weer of geen weer, bij ons is het altijd gezellig! Laat de frisse zeewind je tot nieuwe inzichten brengen en geef ruimte aan creativiteit met je voeten in het zand. Of je nou met een groot of klein vergader gezelschap bent, er is voor iedereen plek. Je energie en concentratie waren nog nooit zó lekker in balans.

Bedrijfsfeest R Port

Verjaardag of jubileum

Zin in een onvergetelijk fuifje, maar heb je thuis net een nieuwe rol vloerbedekking liggen? Of wil je origineel uitpakken met je sweet 16 of 21 diner? Wat dacht je van een feest op het strand in Hoek van Holland op een unieke locatie als R Port. Gelegen aan de imposante monding van de Nieuwe Waterweg is het heerlijk vertoeven bij onze beachclub in Hoek van Holland. Party like it’s 1999:)

 • Walking dinner

  Zin in allemaal kleine hapjes? Helemaal leuk 🙂 Keuze uit: soft shell taco pulled chicken, verse tonijn en jackfruit rendang, gado gado salade, mini hamburgers en meer.

 • Ontbijt, lunch of diner

  Je verjaardagsbrekkie, lunch of diner nét even specialer dan het dagelijkse bolletje boterhamworst? Of beschikt je eenkamerappartementje niet over 20 vorken en wil je toch graag je verjaardag vieren? Geen probleem! Laat deze bijzondere dag maar aan de keuken van R Port over. Terwijl de scheepvaart van Rotterdam langzaam zijn weg baant door de Nieuwe Waterweg, geniet jij van een uitgebreid ontbijt, een gezonde lunch of een heerlijk driegangendiner op het strand. Heerlie.

 • Driegangendiner

  runder ribeye carpaccio - bruschetta - house steak - zalmfilet - sticky cauliflower - romanoff-ijs