Buffet arrangementen

Wilt u met een groep genieten van een diner bij Dechi Beach? Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Deze arrangementen kunnen altijd nog naar uw eigen wensen worden aangepast.

vanaf 17.00 uur

vanaf € 26,50 p.p.

vanaf 25 personen

Keuzemenu

  • Brood € 2,25 p.p.

    Zuurdesem breekbrood bruin & wit gepresenteerd met olijfolie, zeezout, tapenade van tomaten, pesto van olijven & huisgemaakte kruidenboter.

  • Voorgerechten € 9,75 p.p.

    - Salade met geitenkaas, haricoverts, croutons en vijgen-/ dadeldressing
    - Carpaccio met rucola, Pecorino Romano, pijnboompitjes, kappertjes en spekjes
    - Tartaar van gerookte zalm met een kleine salade en een gebakken gamba
    - Witlofsalade met walnoten, paprika, feta & dressing van piment d'espelette
    - Hollands garnalentaartje met Granny Smith, komkommer en whiskeysaus
    - Salade met gebakken kip, appelreepjes, rozijnen en frambozendressing

  • Soepen € 4,50 p.p.

    - Westlandse tomatensoep met rundvlees en balletjes
    - Heldere bospaddenstoelenbouillon
    - Mosterdsoep met julienne van prei
    - Schaal en schelpdierensoep met witvis, gamba's en garnalen (meerprijs € 6,00)

  • Tussengerechten € 11,50 p.p.

    - Pittige gamba's op een mangosalade - Gemarineerde verse tonijn op een bedje van roerbakgroente
    - Coquilles in een soepje van schelpdieren met jonge groente
    - Rouleau van eendenlever met rode bietendressing
    - 4 stuks oesters met heerlijke zilte smaak met sjalot en frambozenazijn
    - Salade huisgerookte kalfslende met een heerlijke oude balsamicodressing met witte truffel

  • Hoofdgerechten vis € 19,50 p.p.

    - Gebakken zalmmoot met jonge groenten en een milde pestosaus
    - Gebakken Kabeljauwfilet met wilde spinazie en grove mosterdsaus
    - Op de huid gebakken doradefilets met frisse groentesalade
    - Sliptongen in de roomboter gebakken met citroen en groentetaartje
    - Tarbot met beurre noisette van gebrande hazelnoten (meerprijs a € 3,00)

  • Hoofdgerechten vlees € 19,50 p.p.

    - Kogelbiefstuk in de kruidenboter gebakken met gebakken champignons
    - Varkensmedaillons met tomaatjes en tomatentapenade uit de oven
    - Tournedos met groentestampotje en rode portsaus (meerprijs a € 3,00)
    - Kalfsentrecotes met truffelroomsaus en groentetaartje
    - Gemarineerde lamsfilet met honingthijm saus en roerbakgroenten
    - Tortilla met pittige kipreepjes, gebakken paprika en pepertjes met zure roomsaus

  • Hoofdgerechten vegetarisch € 15,50 p.p.

    - Krokant gebakken canneloni met paddenstoel, truffel en wilde spinazie
    - Pasta met roerbakgroenten en tomatensaus
    - Quiche van haricoverts, tomaten en olijven met een milde pestosaus
    - Tortilla met roerbakgroente en pepertjes met zure roomsaus

  • Nagerechten € 6,50 p.p.

    - Crème brulee van vanille met amaretto-ijs
    - Warme appeltaart met vanilleijs, slagroom en kletskop
    - Huisgemaakte tiramisu met hazelnotenijs
    - Sorbet met vers fruit & sorbetijs
    - Kaasbordje Frans & Hollands
    - Warme chocoladesouffle met vanille ijs
    - Verse aardbeien met witte chocolade ijs en warme vanillesaus
    - Parade van diverse nagerechten (meerprijs a € 3,00)

* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en rauwkostsalade

Buffet

  • Dechi Beach buffet € 29,50 p.p.

    Licht en zomers buffet met verschillende salades en warme gerechten: Zuurdesem breekbrood bruin & wit gepresenteerd met olijfolie, zeezout, tapenade van tomaten, pesto van olijven & huisgemaakte kruidenboter.

    Diverse salades
    - Carpacciosalade met pijnboompitjes, Pecorino Romano, kappertjes, spekjes en truffeldressing
    - Caesarsalade met croutons, stukjes spek, ei, gebakken kip, Parmezaanse kaas, ansjovis
    - Mango-Avocado salade met frisse dressing

    Warme gerechten
    - Gebakken zalmmoten met kreeftenjus
    - Varkenshaasmedaillons met pepersaus of champignonroomsaus
    - Vegetarische quiche met brie of geitenkaas

    Bijgerechten
    - Breekbrood bruin & wit met aioli, tapenade & kruidenboter
    - Gewokte seizoensgroenten
    - Frietjes met mayonaise

  • Fingerfood buffet € 44,50 p.p.

    Het fingerfoodbuffet bestaat uit allemaal kleine gerechten: vis, vlees, vegetarisch, warm & koud.

    Gerechten
    - Broodassorti met olie & zeezout, aioli, tapenade & kruidenboter
    - Mini soepje van het seizoen
    - Mini carpaccio van ossenhaas
    - Carpaccio van gerookte zalm
    - Glaasjes met Hollandse garnalen cocktail
    - Sashimi van rauwe tonijn
    - Spiesjes met sherrytomaat en geitenkaas
    - Parmaham met pesto
    - Gemarineerde olijven
    - Knoflook gamba in amuseglaasje
    - Butterfly-garnalen
    - Mini spare ribs
    - Yakitorispiesjes
    - Mini quiche brie
    - Gebakken mosselen
    - Biefstukspiesje met teriyakisaus
    - Puntzakje met frietjes

  • Uitgebreid dessertbuffet € 9,50 p.p.

    Een feestelijke en royale presentatie van nagerechten.

    - Diverse smaken ijs
    - Vers fruit
    - Huisgemaakte tiramisu
    - Taartassorti
    - Mini crème brulee
    - Mousse van witte & melkchocolade

    Het dessertbuffet kan eventueel uitgebreid worden met een kaasplank

  • Soepstand € 6,50 p.p.

    2 soorten soep op het buffet, keuze uit: tomatensoep, mosterdsoep, bospaddenstoelensoep en vissoep