Buffet arrangementen

Wilt u met een groep genieten van een diner bij Dechi Beach? Wij hebben verschillende arrangementen voor u samengesteld. Deze arrangementen kunnen altijd nog naar uw eigen wensen worden aangepast.

vanaf 17.00 uur

vanaf € 32,50 p.p.

vanaf 30 personen

Keuzemenu vanaf 15 pers.

  • Brood € 2,25 p.p.

    Zuurdesem breekbrood bruin & wit gepresenteerd met olijfolie, zeezout, tapenade van tomaten, pesto van olijven & huisgemaakte kruidenboter.

  • Voorgerechten € 9,75 p.p.

    ...

  • Soepen € 4,50 p.p.

    - Westlandse tomatensoep met rundvlees en balletjes
    - Heldere bospaddenstoelenbouillon
    - Mosterdsoep met julienne van prei

  • Tussengerechten € 11,50 p.p.

    .....

  • Hoofdgerechten vis € 19,50 p.p.

    .....

  • Hoofdgerechten vlees € 19,50 p.p.

    .....

  • Hoofdgerechten vegetarisch € 17,50 p.p.

    ....

  • Nagerechten € 7,50 p.p.

    .....

* Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frietjes en rauwkostsalade

Buffet

  • Dechi Beach buffet € 32,50 p.p.

    Licht en zomers buffet met verschillende salades en warme gerechten: Zuurdesem breekbrood bruin & wit gepresenteerd met olijfolie, zeezout, tapenade van tomaten, pesto van olijven & huisgemaakte kruidenboter.

    Diverse salades
    - Carpacciosalade met pijnboompitjes, Pecorino Romano, kappertjes, spekjes en truffeldressing
    - Caesarsalade met croutons, stukjes spek, ei, gebakken kip, Parmezaanse kaas, ansjovis
    - Mango-Avocado salade met frisse dressing

    Warme gerechten
    - Fish & Chips
    - Varkenshaasmedaillons met pepersaus of champignonroomsaus
    - Falafelballetjes

    Bijgerechten
    - Breekbrood bruin & wit met aioli, tapenade & kruidenboter
    - Gewokte seizoensgroenten
    - Frietjes met mayonaise

  • Fingerfood buffet € 44,50 p.p.

    Het fingerfoodbuffet bestaat uit allemaal kleine gerechten: vis, vlees, vegetarisch, warm & koud.

    Gerechten
    - Broodassorti met olie & zeezout, aioli, tapenade & kruidenboter
    - Mini soepje van het seizoen
    - Mini carpaccio van ossenhaas
    - Carpaccio van gerookte zalm
    - Glaasjes met Hollandse garnalen cocktail
    - Sashimi van rauwe tonijn
    - Spiesjes met sherrytomaat en geitenkaas
    - Parmaham met pesto
    - Gemarineerde olijven
    - Knoflook gamba in amuseglaasje
    - Butterfly-garnalen
    - Mini spare ribs
    - Yakitorispiesjes
    - Mini quiche brie
    - Gebakken mosselen
    - Biefstukspiesje met teriyakisaus
    - Puntzakje met frietjes

  • Uitgebreid dessertbuffet € 9,50 p.p.

    Een feestelijke en royale presentatie van nagerechten.

    - Diverse smaken ijs
    - Vers fruit
    - Huisgemaakte tiramisu
    - Taartassorti
    - Mini crème brulee
    - Mousse van witte & melkchocolade

    Het dessertbuffet kan eventueel uitgebreid worden met een kaasplank

  • Soepstand € 6,50 p.p.

    2 soorten soep op het buffet, keuze uit: tomatensoep, mosterdsoep, bospaddenstoelensoep en vissoep